Esentepe Ortaokulu

Telefon : 03382210604 Cep:05306087085
Belgegeçer :
WEB https://esentepeokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇAKIRBAĞ KÖYÜ ESENTEPE MEVKİİ ESENTEPE36 SK. ESENTEPE ILK VE ORTA OĞRETIM BLOK NO: 7 MERKEZ / KARAMAN
VİZYON : Bulunduğu şehirde bilim,kültür,spor ve sanat merkezi haline gelerek;bilgi kaynaklarına en verimli şekilde nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını bilen,geleceği tahmin eden değil planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek.
MİSYON : Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,insani milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan,benimseyen,,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek..
BAŞARILAR : Edep projelerinde:1-Dürüstlük dalında il birinciliği. 2-Çalışkanlık dalında il birinciliği. DSİ´nin Türkiye genelinde düzenlediği "Su ve Enerji" konulu resim yarışmasında bölge 3.lüğü.

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER